ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Βασίλειος Α. Λεμοντζόγλου αποφοίτησε ως Μηχανολόγος Μηχανικός από το Κ.Α.Τ.Ε.Ε Πειραιώς το 1982 με αριστείο και στη συνέχεια πήρε υποτροφία για την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών απ’ όπου αποφοίτησε ως διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός το 1986.  Από το 1980 εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του Αλέξανδρο Λεμοντζόγλου στην οικογενειακή επιχείρηση, όπου εκτός από την κατασκευή υδραυλικών εξαρτημάτων για φρένα, δραστηριοποιήθηκε στην εμπορία ρακόρ και σωλήνων υψηλής και χαμηλής πιέσεως και συστημάτων αερόφρενων παντός είδους οχήματος.  Ως Μηχανολόγος Μηχανικός, αναλαμβάνει την ασφάλεια και υγιεινή σε χώρους εργασίας, ως επί το πλείστον συνεργείων, ως τεχνικός ασφαλείας. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος Επιθεωρητής Καλής Λειτουργίας συστημάτων πέδησης ABS των εταιριών WABCO, KNORR και HALDEX ενώ η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι πάντα στην υπηρεσία των συνεργείων και τεχνητών φρένων παντός είδους οχημάτων.

Ο Αλέξανδρος Β. Λεμοντζόγλου, είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ., τμήματος Χημικών Μηχανικών και μιλάει τέσσερις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά). Συνεχιστής τρίτης γενιάς της οικογενειακής παράδοσης προσφέρει την τεχνογνωσία της εποχής του στην μακρόχρονη  εμπειρία της οικογενειακής  επιχείρησης. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Λεμοντζόγλου Βασίλειος Α.

ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 3, 11855 - Γκάζι

Τηλέφωνο: 2103457405

Κινητό: 6936112949 , 6944428543

Fax: 2103473829

Email:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Email:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Search